کد خبر 26452
تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۴

معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: اسفناج و گوجه فرنگي حاوي ويتامين E بوده و در برابر آلودگي هوا اثر حفاظتي دارند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، وبدا زهرا عبداللهي معاون دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: ويتامين E براي کارآيي بهتر ساير ويتامين‌ها خصوصاً ويتامين C‌ اهميت زيادي دارد و اثر آن در جلوگيري از سرطان شناخته شده است. ويتامين E‌ اثر حفاظتي بر روي ريه‌ها در مقابل آلودگي هوا دارد.

وي تأکيد کرد: سبزي‌ها علاوه بر ويتامين‌ها و املاح، حاوي فيبر هستند که اثر حفاظتي در برابر سرطان روده دارد و براي پيشگيري از يبوست نيز مفيد است.

وي افزود: بهتر است سبزي‌ها و صيفي‌ها خام خورده ‌شوند زيرا ويتامين‌هاي بيشتري به ما مي‌رسانند و حرارت، بعضي از ويتامين‌ها خصوصاً ويتامين C‌ را از بين مي‌برد.
 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس